Palvelut

X-Sec Group Oy on vuonna 2008 perustettu turvallisuuspalvelujen täysihoitola ja toimimme koko Suomessa! Palveluntarjontamme on laaja, joten alla toimintamme pähkinänkuoressa:

X-SEC:
Toteutamme järjestyksenvalvonta- ja vartiointipalveluja, turvallisuuskoulutusta ja turvallisuussuunnittelua. Vuosittain vastaamme n.150 tapahtuman turvallisuuspalvelukokonaisuudesta, joten pystymme toteuttamaan tapahtuman kuin tapahtuman, avaimet käteen- ratkaisuna tai vain halutuilta osin.

X-VARUSTE:
Laaja ja laadukas tuotevalikoima vaatteita, jalkineita ja varusteita niin töihin kuin vapaa-ajalle. Verkkokaupamme palvelee www.xvaruste.fi sekä iso kivijalkamyymälämme Kalevantie 35, Turku.

X-TRAINING:
Monipuolinen koulutustarjontamme pitää sisällään laajan mutta loogisen kokonaisuuden, johon kuuluvat luonnollisesti kaikki yksityisen turvallisuusalan korttikoulutukset kuten järjestyksenvalvojakoulutus sekä voimankäyttökoulutukset kaikissa muodoissaan. Lisäksi meillä on pitkä kokemus ensiapu, itsepuolustus ja uhkatilannekoulutuksista. Räätälöimme mielellämme koulutuspaketin juuri ryhmänne tai yrityksenne tarpeisiin sopivaksi.

X-RENT:
Vuokraamme kokous-ja neuvottelutilojamme sekä tatamiharjoittelutilojamme monenlaisiin tarkoituksiin, tuntikohtaisesti tai vaikka koko viikonlopuksi. Meiltä voit vuokrata myös kokoontaittuvia ja tukevia X-narikoita narikkalappuineen, radiopuhelimia korvanappeineen, liikenteenohjaajille käsikylttejä yms. Kysy rohkeasti!

X-STAFF:
Meiltä saat henkilöstöä juuri silloin kun heitä tarvitset! Koko ajan kasvavasta tiimistämme löytyy ammattilaisia useilta aloilta, mutta ehdottomasti eniten tapahtumaroudauksen- ja rakentamisen apukäsiä sekä ravintola-alan blokkareita, lipunmyyjiä yms.